вівторок, 24 лютого 2015 р.

До весни готова!

Остання, четверта, частина великої фотосесії. Знову платочний узор. Різні напрямки в'язання та смішна маківка на шапці. Цього разу я спробувала залишити коси в спокої, обійшлась без них.
На дворі теплішає. З одного боку є шанс, що з фотографуванням стане легше. З іншого: наявність великих речей в роботі не сприяє частій появі в блозі. Тому насолоджуйтесь тим, що є. ))))))

пʼятницю, 13 лютого 2015 р.

Наплела я коси

Продовжила тему "коси на фоні платочного узору". Це те, що мені зараз подобається. Взагалі, з використанням цих узорів я вже пару аркушів різними моделями розмалювала: шапки, снуди, светри, кардигани. Але руки маю тільки дві, а часу лише 24 години на добу мінус сон (ну як сон? ніч, а є сон чи його немає - то вже тема іншої розмови), тому бажання вив'язати все, що напридумувала-намріяла, здійснюється потихеньку-помаленьку.
Взагалі, мрію про цілу колекцію. Прям хочеться стати дизайнером-почтаківцем. )))) Але я собі не уявляю, як люди встигають і на замовлення плести, і ще й якісь колекції з новими роботами виготовляти.
Тому поки що без колекції. Поки що просто шарф та шапка. А раніше ще був снуд.

пʼятницю, 6 лютого 2015 р.

Старі фотографії. Комплект, пісня, відео.

Хай пробачить мені Кузьма (царство йому небесне), що я використала назву його пісні. Але так трапилось, що робота над фотографуванням комплекту та обробкою фотосесії проходила під новини про смерть Кузьми та постійне прослуховування пісень Скрябіна. "Старі фотографії" крутились найчастіше.


середу, 4 лютого 2015 р.

Boom fine та Фрістайл в одному човні

Ну добре, не в човні, а в одному комплекті. Але суті то не змінює. :-)
Вчора я нафотосесіювалась на пару місяців наперед. Сфотографувала кілька робіт, котрі дожили до цього щасливого моменту. Бо то дощ, то сніг, то туман, то не в гуморі. А вчора взяла й зробила! Та ще й попрацювала трішки фотографом для чужих робіт і фоном для них же.
Комплект з мітенок та дивної шапочки має довгу історію.