понеділок, 24 листопада 2014 р.

І знову у мене все і одразу

Ну, може, не все. Але точно одразу. Правильний блогер так не робить. Правильний блогер пише часто, але потроху. Але ж я не блогер, тому мені можна писати так, як душа забажає. :-)
Тому сьогодні знову в одному пості кілька різних робіт покажу.
Спочатку два зимових комплекти, плетені на замовлення.

Комплект Beige Jean чи Бежевий Жан. І не питайте чому така назва. Бо так! )))))

Товста рельєфна шапка (модель, як для себе, тільки ще з товщих ниток, точніше з 4-х тонких одразу) та щось середнє між хусткою, бактусом та шарфом. З широкою середньою частиною, щоб можна було прикрити декольте. 60% меринос, 40% акрил. Пряжа Merino Gold від Madame Tricote.



Наступний "зимовий комплект з неймовірно чудового шарфа та ще кращої шапочки" (слова не мої, слова задоволеної власниці) названий просто й невигадливо "Зимова м'ята". Вовна 100%. Шарф двометровий. Шапку можна носити з підворотом та без, швів немає.


І наступні роботи зв'язала на продаж. Дві шапочки Холлі вже раніше плетеним узором: ромби, коси, рис. Молочна шапочка з напівшерсті. Бірюзова тепліша, в дві нитки, в одній нитці 70% вовни, в іншій 50% мохеру.

А ще вив'язала свої улюблені шишки та коси, котрі неодноразово плела на сукнях, але цього разу прилаштувала їх на шарф. Ну не можна ж такі гарні узори обмежувати тільки одними виробами. Треба їх ширити та множити.

Поки що все. Вибачте за довгі простирадла з фотографіями. Надалі намагатимусь так не робити.

10 коментарів:

  1. "Зимова м*ята" така зимова, дуже класний колір! Шишки та коси я люблю, в мене колись такий светр був, весь в шишечку)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Таки класний. Після викладених світлин ще один комплект замовили.. :-)
      Коси - любов з дитинства. А от шишечки я років три як полюбила. Тепер кругом би їх тулили. ))))))))

      Видалити
  2. Две шапочки с косами и ромбами замечательные! Так здорово косички внизу на резинке смотрятся!

    ВідповістиВидалити
  3. Другий день експлуатації - політ чудовий :) Тепленько, зручненько і взагалі чудово.
    "Жана" я вам, пані, ще пригадаю)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І чудесно, що чудесний. Встигли вчасно. :-)

      Ой-ой, вже боюсь-боюсь-боюсь. )))))))))))))

      Видалити
  4. Надя, ти мабуть днями і ночами в'яжеш і не спиш зовсім. Я в захваті від твоєї працездатності :) і такі ж класні речі виходять! дуже сподобався шарф із шишками :)
    Надя, забігай до мене за нагородою http://yarunin-zakutok.blogspot.com/2014/11/liebster-blog-award.html

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вночі не в'яжу. :-) Хоча не завадило б, бо все одно частенько безсоння. Лежу ото без діла, краще б вже в'язала. ))))))

      Дякую за нагороду. Дуже приємно. Але я пас. Ні часу, ні натхнення, ні таланту не маю для такої кількості тексту. Я вже краще піду новенького шарфика сплету. ;-)

      Видалити
  5. А ви собi плели колись такий хустко-бактус? в мене була така хустка, сплетена вид краю до краю (ось ця http://www.knitty.com/ISSUEdf11/PATTapisdorsata.php), вона розтягнулася як мамадарагайа, я ïï розпустила. так i не знаю, чи моя була така неправильна, чи модель така незручна, розтягуϵться.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В'язала, але не для себе. Носять вже не перший рік, ніхто не скаржиться. :-) Але я плела платочною в'язкою. Та й, напевне, від пряжі також залежить розтягнеться чи ні.

      Видалити