середу, 3 грудня 2014 р.

Осінь багряна для допомоги тваринам

Зима почалась, осінь закінчилась, а я тут до вас із "Осінню багряною". Дуже логічно, правда? :-)
Насправді, просто хочу звернути вашу увагу на притулок для тварин "Льопушкін дім". Його сторінка на фейсбук знаходиться за цією адресою Спінальник Льопа та КОмпанія.
Також на ФБ створена сторінка "Аукціон пані Кшисі" , котра присвячена благочинному аукціону та іншим можливим акціям, що здійснюються на користь цього притулку для тварин. 
"Пані Кшися, трикольорова кішка, колишня вихованка цього притулку, рада долучити усіх бажаючих до чудової справи допомоги братам нашим меншим. Притулок, де зараз живе 51 кіт та 9 собак, підтримується виключно силами його засновниці Жанни, кількох її помічників-волонтерів та завдяки добровільним внескам небайдужих. Допоможемо хвостатим та вусатим!" - пишуть на сторінці аукціону.
Тут ви можете обрати різні рукотворні речі для себе і одночасно для допомоги котикам та песикам, що потребують лікування та піклування.
Мій комплект з шарфа та мітенок "Осінь багряна" також можна придбати на користь тварин. 

Ще один вид допомоги притулку - це усиновлення  якогось песика чи котика. Саме так зробили дві мої подруги. І тепер одна тішиться кішечкою, а інша собакою.



І щоб зробити пост хоч трішки зимовим та відповідним до сезону, покажу сьогоднішню паморозь на нашому балконі.


Немає коментарів:

Дописати коментар