неділю, 23 жовтня 2016 р.

Колекція Ромби. Частина перша.

Проміжні підсумки.

Ніхто не ідеальний, крім мене, звісно. ))) Але навіть я не завжди можу виконати заплановане. Дуже хотілось, щоб всі роботи були вже готові, сфотографовані й опубліковані. Але... Та як на мене, краще зробити хоч щось, ніж не зробити нічого бо тобі здається, що це не буде ідеальним.

Отже, перша частина колекції Ромби від Життя Схоже На Плетиво готова й продемонстрована.
На головному фото ви бачите сторінки з книжок, котрі надихнули мене на ромбики (не сторінки надихнули, книжки). І не втомлююсь повторювати: я не вишиваю, я в'яжу. Тому й пробую  втілити в плетене життя деякі українські вишивальні ідеї, елементи, символіку.

Отже, сторінки неодноразово перегорнуті, натхнення отримане, пряжа обрана, узори, з якими працюватиму, підібрані, моделі вигадані, ескізи намальовані і... до роботи!
 
 
 

В результаті маю:
4. Сині шарф та шапку.

Все можна комбінувати між собою. Комплекти розкомплектовувати, перемішувати й створювати нові.

Мій улюблений уважний читач :-), звісно, звернув увагу, що вже показано більше ромбикових робіт, ніж ті, про які я тут пишу. Але вони об'єднані однією спільною ідеєю з іншими, ще не показаними, і чесно кажучи, ще навіть не закінченими, роботами. Тому сьогодні лише про ці. Насолоджуйтесь! Чи відчувайте щось інше. Головне, не будьте байдужими. Бо то підрізає мої маленькі крильця.

2 коментарі:

  1. Це просто чарівно :) Ось так невимушено-прекрасно, як осіннє синє небо чи зелене гілля навесні.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. :-) Ось так в купочці все виглядає інакше, ніж по одинці, постає повна картина того, що хотілось передати.

      Видалити