пʼятницю, 19 серпня 2016 р.

Жакет Оlivia від Kim Hargreaves


Зв'язати жакет, вдягнути, покрутитись перед дзеркалом, переміряти з усім, чим планувала носити, вирішити, що щось тут не так і віддати мамі.
Через два роки знову поміряти, подумати "тю, і шо ж було не так?", забрати собі назад.
А ви так вмієте?  )))))

На даний момент це остання річ, зв'язана мною повністю по опису (ну, ок, трохи горловину переробила, ну зовсім трохи). Дуже хочу ще так само: в'язати, просто в'язати і майже не думати (для себе, звісно, не для когось). Але поки що так не виходить. Ось і вівчарівська кофтинка планувалась з якогось готового дизайну, але довелось ламати свою власну голівоньку. ;-)






Це модель Оlivia (з журнала Thrown Together) by Kim Hargreaves.
Пряжа Natural Merino (Lanoso) - 50% мериносова вовна, 25% віскоза, 25% поліестер, 100 грам = 280 метрів.
Цікава пряжа, десь на розпродажу схопила. Коли зрозуміла, що подобається, то більше там, де брала, її не було. І на той час навіть гугл не допоміг її знайти деінде. Не привозили до нас, чи шо? ((( А зараз пряжа почала з'являтись, я її вже в декількох і-магазинах бачила (щоправда, вибір кольорів невеликий, а в деяких магазинах можна лише упаковками замовляти).


2 коментарі:

  1. Непростий шлях чудового кардигану)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та да, життя в нього з самого початку якось не так пішло. )))) Головне, щоб мені чергова дурня в голову не стукнула, і я знову не закинула кардиган десь подалі у шафу.

      Видалити