пʼятницю, 6 березня 2015 р.

Шовкове щастя

Жакетик (а по-простому, кофта :-), плетений на замовлення. Поєднання дитячої вовни з бамбуком, а також шовком, мериносом та кід-мохером. Ви можете собі уявити, яке воно приємне на дотик? Мій улюблений прийом: в'язати в дві нитки, що трішки відрізняються кольором та фактурою. Разом вони створюють цікаве неоднорідне полотно.

Фото на фігурі зробити не змогла у зв'язку з відсутністю фігури потрібного розміру під рукою. Але сказали, що "сіло перфектно, як ляла, по фігурі, а спина просто ідеальна". І я цим безмежно задоволена, бо фігура була не з ненайлегших. Це вам не оверсайзи в'язати. :-)

Ажурний узор йде лише на полочках. Рукава та спинка проста лицьова гладь. На спинці вив'язувала витачки.
І моя любов - ґудзики. Спочатку пришила інші. Теж хороші, але не до цієї кофти. Захотілось чогось чорно-срібного, під старину. І дуже жіночного. Знайшла такі квіточки. На узорі гілочки, на ґудзиках квіточки.
Здається, з цим жакетиком в мене розпочався новий етап. Чи новий старий етап. Я знову хочу в'язати одяг. Вже три-чотири проекти в голові, а один навіть на стадії, близькій до завершення.

6 коментарів:

  1. Яка кофтинка - мрія! А гудзики просто ідеальні, до такого кольору чудово! Короче - я в повному захваті:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую дуже. :-) Ґудзики мріялись металеві, але вони дуже важкі для такої речі, планку б відтягували. Знайдені квіточки "під метал" виявились нічим не гірші.

      Видалити
  2. Вона чудова! Дякую за таку приголошмливу річ)))

    ВідповістиВидалити
  3. Надійко, кофтинка чудова!
    Я навіть на фото бачу, яка вона м"яка та ніжна.)
    Таку річ обов"язково потрібно мати - зігріє, заспокоє, прошепоче про жіночність та тепло душі...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. От вмієте ви, Ірино, поезію в прозі писати. :-) Дякую за дуже приємні слова.

      Видалити