середу, 5 березня 2014 р.

HOLLIE. Сукня-светр та шапочка.

!!! Репост зі старого Живого Журналу.


 Спочатку була сукня-светр. Довго виношувана і омріяна модель HOLLIE від Kim Hargreaves. Довго нитки обирала. Але врешті зупинилась на вже випробуваному варіанті: в дві ниточки, одна з мохером (цілісіньких 70% мохеру), друга просто тоненька гладенька напівшерсть. А шапочку зробила теплішою: в три ниточки, нитка мохеру та дві нитки напівшерстяні.
Майже завжди все носила приталене, по хвигурі. ;-) Але раптом чомусь страшезно захотілось чогось такого овер-сайз, навіть так - овер-овер-сайз. Довге, широке, з рукавами "летюча миша". Видно, згадала молоді роки та улюблений рудий светрик, котрий зараз перебрався на ПМП до мого бандерівського села.



А це той самий ностальгічний светрик. На фото я в ньому розпалюю ватру біля своєї таємної криївки і з насолодою спостерігаю, як палають мої вороги. ;-)
Для шапочки використала узори зі светра. Дуже гарні узори. Вже є купа планів на них для інших виробів.
Шапочку можу повторити на замовлення.






А це разом із улюбленим шарфиком з минулого року.




Ще під шумок покажу рукавички. Це ті самі, що вив'язані з залишків пряжі улюбленого кольору, котрий зняли з виробництва.
Як бачите, дуже універсальна шапочка для мого гардеробу вийшла. Пасує до великої кількості раніше вив'язаних речей.


4 коментарі:

  1. Ох, я так люблю такі овер-сайзи! Але в мене це називається просто "мішкуватий светрик")))) Комплект сподобався, прям всі відтінки синього)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. мішкуватий светрик - це по-нашому, овер-сайз то для шибко умних )))))))

      Видалити
  2. Дуже гарно)) Вам личить. Люблю арани, так по-зимовому) Коси в резинці - цікаво виглядає))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я теж дуже люблю коси різні, трохи довго їх колупати, особливо коли кілька різних видів одночасно, але ж результат який! :-)

      Видалити