середу, 19 листопада 2014 р.

Black Friday

Чи Чорна п'ятниця по-нашому. Не така вона страшна та п'ятниця, як її малюють може здатись. А навіть навпаки. Дуже приємна п'ятниця.
Чорна п'ятниця в США - це остання п'ятниця листопада, день після Дня Подяки. День розпродажів та різноманітних знижок. Цього року Black Friday випадає на 28-ме листопада.
Вирішила і я приєднаюсь до американських традицій. На знак подяки до Джона Маккейна та рудої бестії (в хорошому значенні :-)) Саманти Пауер оголошую, що 28-го листопада в Life Like Knitting Workshop діятиме знижка на всі готові речі, що будуть на той час наявними, під тегом ПРОДАМ  в розмірі 25%.

Лише один день.
Готуйтесь. Хто перший встав у цей день, того і тапки. :-)


Якщо ж вас цікавлять інші товари з привабливими знижками у цей день, як в Україні, так і за кордоном, то інформацію про них ви можете знайти в статті Чорна п'ятниця 2014.



А ще, я скоро вас потішу новими роботами. Хотіла починати тішити вже сьогодні, але з'ясувала, що якимось дивним чином зникли з компа вже частково оброблені та готові до завантаження на блог фотографії. Добре, що вони збереглись у фотоапараті. Але роботи мені додалось.
Віднедавна почала переносити сюди старі роботи з живого журналу. Хто його зна, чи той ЖЖ з січня не гикнеться раптом. Хай для надійності роботи ще й в блогері зберігаються. Тому якщо раптом у вас в стрічці читання з'являтиметься щось до болю знайоме, не хвилюйтесь, з вами все гуд, то мої витівки. :-)

Немає коментарів:

Дописати коментар