понеділок, 7 липня 2014 р.

Благодійний аукціон на користь притулку для тварин

Віднедавна у фейсбуці створена сторінка Lady Krzysia's Auction of Kind Deeds.Ось, що про неї пишуть на самій сторінці: "Ця сторінка присвячена благочинному аукціону та іншим можливим акціям, що здійснюються на користь київського притулку для тварин "Льопушкін дім". Пані Кшися, трикольорова кішка, колишня вихованка цього притулку, рада долучити усіх бажаючих до чудової справи допомоги братам нашим меншим. Притулок, де зараз живе 51 кіт та 9 собак, підтримується виключно силами його засновниці Жанни, кількох її помічників-волонтерів та завдяки добровільним внескам небайдужих. Допоможемо хвостатим та вусатим!:)"

Зараз там проходить черговий тур аукціону, де розігруються наступні речі:
 
1. чудовий бавовняний берет м'ятного кольору від Life like knitting (розмір 55-56 см, діаметр 26 см), стартова ціна 100 грн (лот №1);
2. сіро-бежеву каблучку від EmeraldFlameCrafts: авторський лемпворк, металева фурнітура; стартова ціна 75 грн (лот №2).
3. комплект з 4-х листівок із зображеннями котів від EmeraldFlameCards: размір 15 х 10,6 cм, щільність 300 г/м2; стартова ціна 10 грн (постійний лот).


Отой "чудовий бавовняний берет" - моїх рук справа. :-) Заходьте, беріть участь в аукціоні. Можливо, вам ще щось припаде до душі.



Немає коментарів:

Дописати коментар