четвер, 28 липня 2016 р.

Що буде...

"Що було, що буде, чим серце заспокоїться". Чули таке колись? Так от, саме про це свіжий пост в трохи підзакинутому блозі. :-)
Когнітивна схема під назвою "незакінчену роботу дурням не показують", вбита в мою голову ще в дитинстві татом, і зараз не дає мені вільно розповідати, чим займаюсь, що планую, показувати фотографії поточних процесів без внутрішнього напруження. Завжди здається, як комусь розкажеш-покажеш, то потім все піде не так, як планувалось. Але я борюсь з цією схемою. Коли успішно, коли не дуже, але борюсь. Отже, в рамках боротьби...

Я вже чекаю на осінь та похолодання (так-так, і не треба в мене капцями кидатись!). Не терпиться пофотографувати першу частину свіженької осінньої міні-колекції від Life Like Knitting.
Але при +30 - це Mission Impossible. Думаю, в цьому зі мною навіть Том Круз погодиться.


Колекція вийшла навіть в майже трендових кольорах від інституту Pantone на осінь 2016 року. Тут є і Riverside (синій), і Aurora Red (яскраво-червоний), і Potters Clay (коричнево-цегельний), і Lush Meadow (яскраво-зелений).

А так все виглядало на початку:



А якщо все складеться добре, то я доб'ю й другу частину колекції, над котрою зараз посилено працюю. Там плануються ще й такі кольори, як Airy Blue (блакитний) і Sharkskin (сірий) та ще парочка не трендових (куди ж без них!).

2 коментарі:

  1. Все складеться дуже добре!)
    Надійко, кольори чудові-пречудові! Аж дух захоплює від тої краси.
    Задоволення від роботи зичу!
    З Богом!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Іро. Я теж сподіваюсь, що ніщо не завадить планам. :-)

      Видалити