четвер, 9 червня 2016 р.

Літній топ гачком "Люкс"

Люкс бо з люрексом та блищить. Сама собі таку пряжу ніколи б не купила, оскільки блискітки, люрекс, пайетки - це все не про мене. Але пряжа потрапила до мене об'їзним шляхом, тож мусила щось для неї вигадувати.
В'язала, малювала схему, перев'язувала-перемальовувала минулого року, носила-випробувала, знову перев'язувала вже цього року, вдосконалюючи та покращуючи. І нарешті досягла бажаного результату. Так шо тепер люрекс це все ж інколи й про мене. Та й не так вже сильно він і блищить! ;-)

Полотно з суцільних стовпчиків з 1 накидом. Дірочки лише по лінії реглану та 4 лінії вздовж бокового шва (хоча шва там і немає, все по колу поворотними рядами). На рукаві маленький "ліхтарик".
 Дуже пристойний топ. Пасуватиме не лише молодесеньким та худесеньким, але й жінкам в розквіті теж. :-)
 

Пряжа майже ось така CINDI COTTON, тільки на 2% більше бавовни та відповідно на ті ж 2% менше люрекса. На скільки розумію, зараз саме мою пряжу вже не випускають, а цю оновлену в нас не продають. Тому, думаю, що наша пряжа ЕтноКоттон1200 буде ідеальним вибором для подібного топа. Тільки без люрекса його можна буде назвати "Етно".
Ну, па-па, я пішла. До скорої зустрічі. Наступний пост планую за тиждень. Це вже буде светр. Щось я розпОстилась! Взагалі себе не бережу. Ну, нічого, ще парочку постів і я знову зникну з блога надовго і не набридатиму вам.

Бачу давній сон, в ньому давня ти.
Маниш, кличеш, звеш – я не можу йти.
Танеш вдалині, тонеш уві сні,
Хоч би зблиск очей залиши мені.
Де тебе знайти, де тебе шукать?
Я не можу йти, змушений чекать.
Але в наших снах я тебе знайду.
Ти наснись мені. Я до тебе йду...

***

Можна замовити цей топ, але не точний повтор, а "за мотивами".

2 коментарі:

  1. :) Нічогенький такий, хоча й з блискітками. У твоїх руках навіть люрекс стає пристойним ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Скромненько колупаючи пальчиком піч: він в житті навіть кращий. Якось, думаю, побачиш. :-) І на диво, той люрекс не кидається в очі. Але простота форм та узорів все одно були необхідними. Бо якщо до люрекса ще й ажури-рюшики та інші витребеньки додати, це вже було б занадто.

      Видалити