середу, 29 квітня 2015 р.

Кардиган Твід

Не чекали?! А я тут. Ну так, давно не була. Але не каюсь. :-) Така вже я не блогова людина, напевне.
Хоча ті, хто зі мною в інстаграмі, точно знали, що скоро я з'явлюсь в блозі, щоб написати про одну з нових робіт. Ну як нову? Ще в лютому закінчила. Але таку-сяку фотосесію вдалось організувати лише нещодавно.

Кардиган без назви. Але умовно кличу його Твід. Зв'язаний в 2 нитки. Одна була куплена дуже давно з прицілом саме на карді. Але зараз її вже навіть не випускають. Це "Merino Tweed" від Yarnart. Пряжа виявилась красивою, та непридатною для кардиганів. Занадто м'яка та тонкувата. Тому вирішено було додати нитку бавовни (щоправда, від отого "виявилась" до "вирішено" пройшло років з 5, але кому то цікаво ;-) ). Саме розпустила стародавню сукню, в котру вже не влізала. Та й, власне, гачковані сукні я якось розлюбила. То чому ж такому добру пропадати? Пряжа німецька від СЕАМ "Hawai". Дві пряжі швидко потоваришували і робота так само швидко просувалась.

Продовження старої теми: та ж сама коса, той самий платочний фон. Тема, здається, невичерпна.
Комір свідомо робила невеличким, щоб могла за бажанням накрутити на шию шаликів різних (це я люблю) і мені нічого не заважало.
Оскільки вовни в складі лише четверта частина, а бавовни ціла половина, кардиган дуже універсальний. Ношу його й зараз при +20. Бо часто буває вітер та різні протяги, зранку так взагалі +15. А в кардигані не жарко й не продуває. :-)
Наче все написала. Але якщо про щось забула, питайте. Відповім.

8 коментарів:

  1. Бомбезний вийшов!
    І синій)))

    А сукню жалко...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну а який же? Хіба шо сірий чи рудий. :-)

      Та ні, мені ні грамульки не шкода сукні. Чого вона місце в шафі займає? Взагалі, часи сересеру в мене вбили подібний жаль. Речі завжди легко розпускались і в'язалось щось нове.

      Видалити
  2. Кльовий кардiк вийшов! Черговий раз бачу бавовну та вовну в тандемi, дiйсно на нашу погоду те що треба! Та що особливо зручно, як на мене, що вiн так пасуэ до джинсiв:) Тобi у ньому пречудово!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та я от дивуюсь, чому так мало випускають пряжі з таким складом. І то, хіба що дуже дорогі бренди. Ну нічого, ми не горді, ми можемо й різні нитки з'єднати. :-) Тим більше, я люблю балуватись різноманітними поєднаннями.
      Дякую. До джинсів і планувався здебільшого. Але тішу себе думкою, що вдасться показати якось, що він кардиган до неспортивного одягу теж пасує. Мєчти-мєчти... :-)

      Видалити
  3. Ой, Надя!) Тільки тебе згадувала) Кардиган супер, колір дууже подобається!

    ВідповістиВидалити
  4. чекали-чекали! кардиган чудовий, i до джинсiв гарно пасує. До неспортивного одягу, на мою думку, мабуть його треба було б зробити бiльш прiталеним....
    Добрих наступних свят! у вас святкують Першотравень?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це залежить від того, на скільки той не спортивний одяг не спортивний. Мова, звісно ж, йде не про вечірню сукню та підбори. Ось, наприклад, ні грама не приталений силует і нічого так:
      https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/e15/10654852_771627722879122_1037949667_n.jpg
      Тому під брюки з брогами пасує мій кардиган аж бігом. )))))

      Я б не назвала це святкуванням. Офіційний вихідний ще є, але вже давно жодного сенсу в те свято не вкладено, просто додатковий вихідний день. Саджання картоплі - найкраще "святкування" дня солідарності всіх трудящих. :-)

      Видалити