пʼятницю, 26 грудня 2014 р.

Снуд та шапка. Смарагд та малина.

Можливо, це мої останні відвідини блога в цьому році. Тому зроблю відвідини яскравими. :-) У мене для вас є малина та смарагд. Два різні замовлення, різним людям, але разом склались непогано.

Снуд з альпаки в два оберти. Ідеальний для тих, хто не любить носити взимку шапки, бо з легкістю перетворюється на шапку-трубу. Легкий, м'який та трішки волохатий. Коси на фоні платочної в'язки. Дуже приємно, коли тобі замовляють те, що ти й так хотіла зв'язати. Коли погоджуються на запропонований тобою колір та узор. Ну просто ідеальне замовлення.




Шапочка з вовни, але з ажурними вставками. Саме для такої зими, як у нас була нещодавно: +10 та дощ. Яскравий колір теж буде актуальним за такої похмурої погоди. Модель шапочки - це повтор одного з узорів колекції Різнобарв'я. Такі модні нині об'ємні товстелезні шапки - це, звісно, гарно. Але вони на +10 аж ніяк не підходять. :-)
 
 
 
І про всяк випадок (якщо більше не з'явлюсь тут до середини січня, а це дуже вірогідний варіант), вітаю вас з прийдешніми святами. А декого вже й з поточними. Бажаю нам всім, щоб новий рік був значно кращим, за минулий, щоб приніс нам нарешті мир та спокій.


6 коментарів:

  1. Все дуже гарно! кольори такі прям дуже позитивні. і да, вийшло що непогано разом виглядають :))

    І тебе з наступаючими святами!!! Успіхів і миру!

    ВідповістиВидалити
  2. Класно вместе смотрится! Помню те хлопковые комплекты - радость для глазок:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, коли ті комплекти народжувались, радості очам не вистачало, доводилось "сама-сама-сама" :-)

      Видалити
  3. Надія, дуже гарні роботи! Творчих успіхів в новому році!

    ВідповістиВидалити