пʼятницю, 19 грудня 2014 р.

Шарф та мітенки "Молочний шлях"

Оскільки я обіцяла більше все купою не викладати в одному пості, цього тижня набридаю вам вже вчетверте. Новий напівовняний комплект в чорно-синьо-білих кольорах та відтінках. Складається з мітенок, плетених гачком, та шарфа, в'язаного спицями.
Ну як новий? Модель мітенок стара, неодноразово в'язана (навіть в цьому кольорі було вже разів три). Вперше такі мітекни я плела для комплекта "Дім сонця". А шарф - це змінений варіант Шарфиська. Цього разу 5 петель з 5-ти і все це чергується з рядом  виворітних петель.
Ну і улюблений Меджик Файн. Куди ж я без нього? Поки пряжу не знімуть з виробництва, я від неї не відмовлюсь. :-)

 




Кольорові смуги на мітенках розташовані асиметрично.
А на шарфі, навпаки, симетрично.
 
 
Узор мені нагадує зірочки. Скупчення білих зірок на темному небі.

8 коментарів:

  1. класний компелкт!
    а я от ніяк не доберуся до цього Меджика, у нас в живому магазині його не завозять (і не будуть, як сказала мені хАзяйка магазину) а в інеті зараз не купую, через курс :( Вичикую.. тому от не треба цих фраз про "знімуть з виробництва" :)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так зараз в принципі, що в "живому" магазині, шо в інтернеті, меджик файн дуже дорогий, ціна співставна з ціною на хорошу чисту вовну від інших марок
      ціна вже не зменшиться, на жаль, треба звикати до такої :-(
      Нууу, декілька моїх улюблених кольорів вже не випускають. Та й частенько так буває, що виробництво з якихось причин згортають. От твід від ЯрнАрта мені так подобався, а його років два повипускали і припинили. Тому я завжди на стрьомі. )))))) Краще бути готовою, щоб потім менше страждати. ;-)

      Видалити
  2. Точно як зимове небо! Дуже гарно вийшло!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. От дивлюсь на небо останніми днями і розумію, що воно не дотягує до комплекту. :-) Може, хоч на свята виправиться і засяє зорями, а не сірітиме хмарами.

      Видалити
  3. Вау!!! Дуже гарный комплект!!! Кольори просто чудові!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за вау. :-)
      На жаль, в чудових кольорах жодної моєї заслуги. ;-)

      Видалити
  4. Дуже гарно. Подобаються ваші роботи, з душею. І фото гарні)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, дякую дуже. Особливо про фото. Бо щось останнім часом - це найскладніша справа. Період "фотографую з радістю" закінчився. Тепер "фотографую, бо треба". ))))))

      Видалити