четвер, 16 червня 2016 р.

Літній светр з товстої бавовни

Яке літо, такий і одяг літній. Хоча в'язала навесні, коли було тепліше, ніж зараз. Але я вже тоді знала, знала! :-)
Інколи здається, що вигадати якусь просту річ складніше за насичену різними узорами та хитрим кроєм.
Але цього разу було все просто миттєво. Светр народився в голові майже за одну секунду. Найбільше мені самій в ньому подобається горловина.

четвер, 9 червня 2016 р.

Літній топ гачком "Люкс"

Люкс бо з люрексом та блищить. Сама собі таку пряжу ніколи б не купила, оскільки блискітки, люрекс, пайетки - це все не про мене. Але пряжа потрапила до мене об'їзним шляхом, тож мусила щось для неї вигадувати.
В'язала, малювала схему, перев'язувала-перемальовувала минулого року, носила-випробувала, знову перев'язувала вже цього року, вдосконалюючи та покращуючи. І нарешті досягла бажаного результату. Так шо тепер люрекс це все ж інколи й про мене. Та й не так вже сильно він і блищить! ;-)

вівторок, 7 червня 2016 р.

Кардиган Персик собі / Cardigan Рeach for myself

Оскільки минулорічний кардиган улєтєл (с) і навіть не пообіцяв повернутись. А він мені так подобався. І так пасував до мого гардеробу. А колір який! І як з моїми яскравими кедами дружить! Тож не втрималась, і за рік сплела собі інший кардиган. Але дещо відкоригувала оригінал. Додала комір, пасок (скоріше, для краси, ніж функціональності), збільшила кількість ґудзиків і зробила петлі навісні, а не прорізні.
So, I am happy now! І, як бачите, цього не приховаєш. :-)