понеділок, 24 листопада 2014 р.

І знову у мене все і одразу

Ну, може, не все. Але точно одразу. Правильний блогер так не робить. Правильний блогер пише часто, але потроху. Але ж я не блогер, тому мені можна писати так, як душа забажає. :-)
Тому сьогодні знову в одному пості кілька різних робіт покажу.
Спочатку два зимових комплекти, плетені на замовлення.

Комплект Beige Jean чи Бежевий Жан. І не питайте чому така назва. Бо так! )))))

четвер, 20 листопада 2014 р.

Абсолютного егоїзму пост

Кожна осінь в мене починається однаково: шапки-шарфи складати нікуди, але й вдягнути нічого. Ну, така собі поширена жіноча проблема. Щороку з'ясовується, що ще би ось такого кольору шапочку мати і такого кольору шарфик, і ще такого кольору, а ще ж потрібна шапочка в такому стилі і такої моделі. Ця осінь не була виключенням.

середу, 19 листопада 2014 р.

Black Friday

Чи Чорна п'ятниця по-нашому. Не така вона страшна та п'ятниця, як її малюють може здатись. А навіть навпаки. Дуже приємна п'ятниця.
Чорна п'ятниця в США - це остання п'ятниця листопада, день після Дня Подяки. День розпродажів та різноманітних знижок. Цього року Black Friday випадає на 28-ме листопада.
Вирішила і я приєднаюсь до американських традицій. На знак подяки до Джона Маккейна та рудої бестії (в хорошому значенні :-)) Саманти Пауер оголошую, що 28-го листопада в Life Like Knitting Workshop діятиме знижка на всі готові речі, що будуть на той час наявними, під тегом ПРОДАМ  в розмірі 25%.

Лише один день.
Готуйтесь. Хто перший встав у цей день, того і тапки. :-)


Якщо ж вас цікавлять інші товари з привабливими знижками у цей день, як в Україні, так і за кордоном, то інформацію про них ви можете знайти в статті Чорна п'ятниця 2014.