пʼятницю, 19 вересня 2014 р.

Пристрасті за пряжею та дива трапляються

Не легка то справа - вести блог. :-) Особливо в цей неспокійний час. Але я прийшла сказати про хороше.
Не всі слідкують за мною в інстаграмі чи фейсбуці, а новиною хочеться поділитись з усіма. Бо, ви знаєте, дива трапляються. І в них треба вірити. Вірити, що існують чесні розіграші, і що в цих розіграшах можна навіть виграти щось приємне та суттєве. Як от я, наприклад, 1-го вересня виграла планшет. Розіграш проводив магазин Розетка та компанія Prestigio. І що найприємніше в цьому розіграші, планшет мені дістався мого улюбленого синього кольору. Ось він в купочці з моїми улюбленими ниточками:

середу, 3 вересня 2014 р.

Різнобарв'я. Комплекти з шапки та снуда.

Нелегке літо плавно перейшло в ще тяжчу осінь. Але це не привід складати лапки й сумувати. Це навпаки чарівний копняк, щоб працювати ворогам на зло.
Наплела за літо яскравих різнобарвних комплектів. Підходять для перших осінніх та останніх весняних холодів . Пряжа бавовна з акрилом. Візерунки рель'єфні перебиваються ажурними вставками. Це продовження чи-то пак розвиток теми повіяв вітер степовий. Працювала, звісно, з думками про наші випалені вєжлівимі нехорошими людьми степи. Хай вони все це переживуть і розквітнуть з новою силою.


понеділок, 1 вересня 2014 р.

Розіграш святковий. Набір Переможний.


1-ше вересня - це завжди початок чогось нового. Це майже, як новий рік. Це справжнє свято. Тому пропоную в цей день для вас подарунок. Розігрую комплект з шапочки та снуда. Комплект стане в пригоді на нашому Параді Перемоги, котрий обов'язково пройде на одній площі на літеру Ч в місті на літеру М. ;-)

Комплект для перших холодів. Склад пряжі бавовна з акрилом.

Під катом умови розіграшу.